Studenti roditelji, urednički tim internet platforme  Akademska beba  vas poziva da se prijavite danas i sutra za Erasmus trening kurs u okviru projekta Green Up Development na temu audio-vizuelne produkcije koji će se održati u Sremskim Karlovcima. Više detalja o samoj prijavi pronađite na sledećem linku.

Šta je Erasmus+ i šta dobijate od omladinske organizacije Res Polis iz Novog Sada i Erasmus+ projekta Green Up Development?

Na prvom trening kursu učesnici su učili kako da sade mikrobilje foto: Boris Negeli

Erasmus nije samo jednosemestralna razmena studenata osnovnih akademskih studija iz Srbije nego predstavlja veliki fond kojim Evropska komisija nastoji da pomogne mladim ljudima do 30 godina starosti da posredstvom omladinskih nevladinih organizacija odu na trening kurs ili razmenu u inostranstvu i u skladu sa oblašću koja ih interesuje, nauče nešto novo i steknu značajno međunarodno iskustvo za svoju radnu biografiju.

Stipendisti iz Srbije u Austriji foto: Lucia Svata

Omladinski centar Res Polis iz Novog Sada vam omogućuje da budete stipendista projekta Green Up Development, naučite audio-vizuelnu produkciju kao traženu veštinu za domaće i globalno tržište rada i na kraju postanete deo neformalne grupe projekta i unutar iste, a zajedno sa ostalim stipendistima iz Srbije,  razvijete sopstvenu projektnu inicijativu koja će biti sastavni deo Vašeg CV-ja i izdvojiti vas na tržištu rada od ostalih kandidata.